„Litoralul” de la Delta Dunării, plaja lipsită de aglomerație și cu prețuri avantajoase de lângă Dunăre


Românii se pot bucura în acest an de cea mai exotică plajă din țară. Nu va mai fi nevoie să cheltuie bani în locații exclusiviste, dacă își doresc să bucure de un concediu liniștit în țară.

Deoarece a venit momentul în care majoritatea oamenilor caută cele mai frumoase locuri în care își pot petrece concediul în anotimpul călduros, ar trebui să luăm în considerare și locurile frumoase din România, care te vor scuti de o cheltuială uriașă. O plajă retrasă din apropiere te va putea face să te simți bine alături de cei dragi.

Locul din România care te va duce cu gândul la plajele exotice

Plaja Sfântul Gheorghe este pe cale să își primească și în acest ani turiștii care doresc să evite aglomerația generală. Deși nu este foarte cunoscută, aceasta pune la dispoziția doritorilor peisaje minunate, o atmosferă sălbatică, nisip fin și o apă curată, dar nu foarte adâncă. De obicei, cuplurile optează pentru acest loc, deoarece își doresc să se bucure de intimitate, departe de ochii curioșilor.

plaja sf gheroghe.jpg

Pentru a ajunge pe această plajă, va trebui să depui mai mult efort decât de obicei. Vei avea de străbătut aproximativ un kilometru din localitatea Sfântu Gheorghe, de-a lungul șoselei principale. Există și un mijloc de transport care te-ar putea duce acolo, un tractoraș special pentru turiștii locului. Oamenii locului sunt destul de prietenoși și îți vor oferi mereu indicațiile de care ai nevoie.

Trebuie să iei în considerare faptul că pe plajă nu există locuri de unde îți poți achiziționa gustări sau băuturi, așa că înainte de a pleca la drum, ar trebui să faci o oprire la cel mai apropiat magazin pentru a te putea aproviziona așa cum trebuie. Apa nefiind foarte adâncă (maxim 1,5 metri), este ideală pentru cei care abia acum învață să înoate. Specialiștii recomandă, însă, să nu vă apropiați de gura de vărsare a brațului Sfântul Gheorghe în Dunăre.

Sursa: cancan.ro


Comentarii Facebook