Cât a plătit un cuplu de români pentru o pizza și 4 hotdog-uri pe o plajă din Thassos? Cei doi au plătit 100 de euro pentru 2 șezlonguri VIP


Românii preferă să plece din țară când vine vorba despre vacanțe, iar Grecia nu face excepție. Însă, prețurile sunt pe măsura pretențiilor și a cererii, după cum au dezvăluit mai mulți turiști români pe forumurile turistice. Industria elenă de HoReCa cere sume surprinzătoare pentru consumația din stațiunile grecești. 

Un cuplu din Sibiu a postat pe Facebook experiența lor din Thassos, de la una dintre cele mai cunoscute plaje din Grecia. După cum a precizat românca, pentru două șezlonguri la zona VIP, prețul este de 100 de euro. Suma este de cinci ori mai mare față de prețul pe care îl cer cei din stațiunea Mamaia, din România. 

Ca să va faceți o idee de preturi, la Golden Beach sunt două șezlonguri 10 euro (consumație). Mai erau VIP cu 100 de euro consumație ceva gen măsuțe și fotolii tip Bean bag sau cum s-or numi, din alea umplute cu polistiren”, a spus românca pe Facebook.

Cât costă o masă „decentă” în  Thassos?

Pentru patru hot dog-uri și o porție de pizza, cuplul a plătit 35 de euro. În lei, suma ar ajunge undeva la 170 de lei. 

Legat de mâncare, noi ne-am luat 4 hot dog-uri ca cel din poza  și o porție de pizza (erau 4 bucăți în cutie) cu 35 de euro, ceea ce mi se pare decent totuși.Nu mă așteptam, dar au fost chiar bune”, a mai explicat aceasta. 


Comentarii Facebook