Județul din Ardeal unde poți merge la camping de cinci stele, trei sate vor fi amenajate cu facilități moderne din bani europeni - FOTO


Autoritățile din Bihor au lansat un proiect ambițios pentru a transforma trei sate pitorești - Șuncuiuș, Bratca și Vadu Crișului - în destinații turistice de camping de primă clasă, cu facilități moderne și spații amenajate corespunzător.

În aceste 3 comune vor fi amenajate campinguri pentru iubitorii de natură, asemenea randărilor din imaginile atașate postării. Astfel se creează condiții pentru un turism civilizat și organizat, spun autoritățile bihorene.

cort 2.jpeg

În Bratca vor fi amplasate șase foișoare deschise din lemn și o clădire cu terasă și grătar acoperite, dușuri și grupuri sanitare. În Șuncuiuș vor fi amplasate patru foișoare, o construcție cu grupuri sanitare, dușuri, sală de conferințe și spații administrative și o clădire cu birouri și punct de informare. În comuna Vadu Crișului vor fi, de asemenea, două construcții cu spațiile menționate anterior și opt foișoare.  

Finanțat din bani europeni, proiectul include și dotarea campingurilor cu bănci confortabile, amenajarea de alei pietonale din materiale naturale, iluminat inteligent și chiar crearea de spații verzi pentru a completa frumusețea naturală a locurilor.

Comentarii Facebook