Cum a fost țepuit un turist în Grecia. Chelnerul l-a ademenit cu produse gratis și apoi l-a ”ars”


Un turist a fost înșelat în Grecia, după ce a fost abordat pe plajă de chelnerul unui restaurant din Mikonos. Acesta i-a oferit inițial produse gratuite și la final i-a scris o notă de plată de sute de euro.

Un turist a povestit pe rețelele de socializare prin ce experiență neplăcută a trecut, la un restaurant din Mykonos, mai exact în zona cunoscută Platys Gialos.

El a folosit șezlongurile, iar practica este să achite două băuturi, dar chelnerul a tot insistat să plaseze o comandă.

În acest timp ne-a forțat să comandăm milkshake-uri pentru copiii noștri. Pentru că am stat acolo aproximativ o oră, ne-am gândit că la fel de bine am putea să comandăm niște mâncare, el recomandându-ne niște calamari la preţul de 19 euro. Mi-a spus că vine cu o salată și pâine pentru care am întrebat din nou dacă este o taxă separată, iar el a spus că nu”, a povestit turistul, citat de The Sun.

Nota de plată primită a fost de 360 de euro, pentru o porție de calamari, două milkshake-uri, o bere și un mojito. Mai mult, salata și pâinea, care au fost oferite din partea casei, apăreau și ele pe nota de plată.

Când ne-a venit nota, am fost îngrozit, deoarece calamarii costau 148 euro, milkshake-urile pe care nu le-am dorit niciodată, dar am fost forțați să le comandăm pentru copiii noștri, au fost 38 euro fiecare, iar salata și pâinea despre care ni s-a spus că sunt gratuite erau 28 și, respectiv, 14.50 euro”, a explicat turistul păgubit.

Comentarii Facebook