Duminica 28 Aprilie

Dan Negru a răbufnit! Ce reacție a avut prezentatorul, după ce a văzut cât costă o noapte la un hotel de 5 stele din Mamaia


Realizatorul TV Dan Negru a comentat în termeni acizi tarifele ridicate cerute pentru o cameră la un hotel de cinci stele din Mamaia. 

Prețul pentru o noapte este de 1.038 de euro, mai mare ca în celebra stațiune Saint Tropez.

La un hotel din Mamaia care are azi 5 stele, dar care a fost construit in epoca comunista, cazarea pentru noaptea de sambata pe duminica costa 1038 euro! Într-una din stațiunile de fiță ale Europei, la Saint Tropez, tot pentru aceeași noapte și tot la 5 stele găsești cazare cu 700 sau 900 de euro!

Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat ”Nea Marin Miliardar”, dar as fi curios dacă Draga Olteanu Matei, Veta lu nea Marin – ultima supraviețuitoarea a filmului – și-ar permite un sejur acolo? așa cum Belmondo, la 86 de ani, își permite să stea vara în hotelurile de 5 stele din Saint Tropez!

Cand l-am invitat pe Sergiu Nicolaescu la un Revelion și i-am spus ca filmările durează 3 zile mi-a răspuns supărat: ”‹Azi cazarea l-ar fi costat mai mult decat filmul”. Băgați-vă litoralul în …”, a scris revoltat Dan Negru pe contul de socializare.

Comentarii Facebook