Atenție la cazările false de pe litoral! Șarlatanii folosesc poze cu vile luxoase din alte țări. Ce prețuri exorbitante cer


Prețurile de pe litoral continuă să fie șocante, motiv pentru care din ce în ce mai mulți șarlatani profită de situație încercând să păcălească cât mai mulți turiști dispuși să plătească bani grei pentru un concediu luxos. 

O proprietate din Mamaia, anunță, pe o aplicație de cazări, prețul pentru o noapte pentru o vilă cu două dormitoare lângă malul mării: 35.775 lei.  Proprietatea are o capacitate de doar 4 persoane, având două dormitoare, dar este dotată cu o piscină privată și este aflată doar la 50 de metri de plajă. Mai mulți internauți au fost șocați de prețul extrem și au intrat în bănuieli, mai ales că pozele păreau puțin cam ,,exotice” pentru litoralul românesc :

 ,,Probabil e ceva tentativă de țeapă sau spălare de bani, că altfel nu-mi explic”, a comentat un internaut.

țeapa.jpg

Și avea dreptate, folosind un sistem de căutare de imagini, pozele utilizate de țepari sunt identice cu cele ale unei proprietăți de vânzare din Oropesa del Mar, Spania. Se pare că șarlatanii au obținut imaginile cu vila de site-ul unei companii imobiliare din același oraș, logo-ul firmei fiind încă vizibil dacă fotografiile sunt analizate cu atenție.

real.jpg


Dacă decideți să vă petreceți vacanța pe litoral fiți extrem de atenți la orice fel de anunț care pare straniu, cu prețuri mult prea mici sau prea mari, cu poze cu locuri care par a nu fi din țara noastră sau cu logo-uri ale unor firme străine.


Comentarii Facebook