Apare o nouă perlă a turismului românesc. Se află în zona din Ardeal cu proprietăți tămăduitoare


Un complex balneoclimateric multifuncțional va fi ridicat în Covasna, într-o zonă cunoscută pentru proprietățile sale curative.

Finanțarea de 12 milioane de euro se va face cu fonduri de la Compania Națională de Investiții (CNI). Licitația pentru proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor a fost lansată pe platforma e-licitatie.ro, iar data limită pentru depunerea proiectelor este 11 martie 2022.

Complexul va avea n ștrand, bazine interioare și exterioare, spații de alimentație publică și de agrement, terenuri de sport și de joacă pentru copii, precum și o zonă de SPA și wellness, cu saune, hidromasaj și camere pentru masaj și relaxare.

Investiția se va face lângă pârtia de schi și patinoarul stațiunii, iar acest proiect are ca scop atragerea turiștilor mai tineri și a familiilor cu copii, oferindu-le experiențe captivante și servicii de calitate superioară.

Cu o infrastructură modernizată și facilități extinse, se speră că Covasna va deveni mai atractivă pentru turiști și că va reuși să-și revitalizeze economia turistică, care a fost afectată de pandemie. În plus, este de așteptat ca acest proiect să contribuie la creșterea numărului de turiști și la diversificarea profilului acestora în stațiunea balneoclimaterică Covasna.

Comentarii Facebook