Anul acesta Paştele şi 1 Mai sunt prinse în aceeaşi minivacanţă. Cât costă cazarea pe noapte la hotelurile de pe malul mării


Litoralul se pregăteşte intens pentru un val mare de turişti care vor veni la sfârșitul lunii aprilie pentru că anul acesta Paştele şi 1 Mai sunt prinse în aceeaşi minivacanţă.

„Paştele se sărbătoreşte în luna mai, ne aşteptăm la temperaturi mai ridicate, ceea ce îi determină pe mulţi români să se îndrepte spre mare. În al doilea rând, hotelierii au ţinut cont de specificul fiecărei sărbători şi au creat pachete dedicate, care să satisfacă dorinţele turiştilor, atât ale celor care vin pentru distracţie, cât şi pe ale celor care vor să se relaxeze împreună cu familia", a afirmat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, potrivit unui comunicat al companiei. 

Cu aproape o lună înainte de startul sezonului estival pe litoral, se pot face rezervări în peste 200 de unităţi de cazare care au pregătit pachete speciale pentru 1 Mai şi Paşte, dar numărul lor va creşte, în condiţiile în care în fiecare zi se alătură noi hoteluri cu oferte dedicate. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise în staţiunile Mamaia şi Mamaia Nord, în cazul celei din urmă fiind vorba mai ales de apartamente în regim hotelier, urmate de Eforie Nord, Costineşti şi Neptun-Olimp.

În ceea ce priveşte tarifele, pentru 1 Mai, acestea pornesc de la 103 lei/noapte/ cazare în cameră dublă. Similare ca preţ sunt şi ofertele de Paşte, care pornesc de la 101 lei/noapte/camera dublă, ceea ce înseamnă că tariful plătit de o singură persoană este de 50,5 lei pe noapte. În medie, românii care şi-au rezervat până acum sejurul pentru această primă vacanţă la mare din 2024 au achitat în jur de 1.400 de lei.

Comentarii Facebook