Stațiunea din Ardeal cu izvoare miraculoase care atrage turiști din întreaga lume. Cât costă un sejur de trei nopți în „Mica Elveție a României”


Denumită și ,,Perla Ardealului” sau ,,Mica Elveție” stațiunea Băile Tușnad atrage anual mii de turiști din întreaga lume, aflați în căutarea vindecării de boli grave. Situată în județul Harghita, stațiunea este cunoscută datorită puterii de vindecare pe care o au aceste izvoare.

Încă din anul 1840, proprietățile terapeutice ale acestor izvoare au fost descoperite, iar vestea despre puterea lor vindecătoare a atras un număr mare de oameni dornici să experimenteze acest miracol cu propriii ochi.

Stațiunea găzduiește 50 de izvoare, dintre care 6 au fost amenajate ca stațiuni balneare, oferind tratamente pentru o varietate largă de afecțiuni, inclusiv cele cardiovasculare, digestive, endocrine, nervoase, renale, reumatice și metabolice.

s1.jpeg

Se spune că fiecare izvor ar avea o compoziție chimică specifică, fiind folosit pentru tratamente diferite: 

Izvorul 1bis: boli gastrice, gastrite hiperacide, probleme urinare;

Izvorul 1: dispersii cronice, diateze urice, oxalice;

Izvorul 3: dispersie hipacidă și diateze urice și oxalice;

Izvorul 4: tratamentul dispepsiilor hipoacide și diatezelor urice și oxalice;

Izvorul 5: tratarea gastritelor hipoacide;

Izvorul Ana: afecțiuni cardiovasculare, endocrine și reumatismale.

Prețul cazării pentru un sejur de trei nopți

Pentru un sejur de trei nopți, prețul cazării pentru un adult este de doar 200 de lei la o pensiune din Băile Tușnad, potrivit Buget.ro

Serviciile pot fi achitate și cu tichete de vacanță, iar oaspeții se pot bucura de plimbări cu trăsura, pe lângă beneficiile apelor miraculoase.

Pensiunea oferă o gamă variată de servicii, cum ar fi înot în apă minerală la centrul SPA, masaje, saună, fitness la baza de tratament, excursii la obiectivele turistice din zonă și restaurante cu preparate alese.

Comentarii Facebook