Prognoză meteo noiembrie 2021. Vară în mijlocul toamnei


Prognoză meteo noiembrie 2021. Vremea se va schimba destul de mult în următoarele două săptămâni. Noiembrie începe cu câteva zile friguroase, apoi temperaturile urcă la 22 de grade. Pentru a doua săptămână din noiembrie sunt estimate maxime între 12 și 16 grade.

Prognoză meteo noiembrie 2021. Transilvania

La nivelul acestei regiuni, în primele două zile ale intervalului, se vor înregistra maxime în jur de 13 grade și minime în medie de 0...2 grade. Apoi vremea se va încălzi iar în zilele de 4 și 5 noiembrie sunt estimate maxime de 19...22 de grade și minime de 8...10 grade, valori cu mult mai ridicate decât mediile multianuale specifice începutului de noiembrie. 

La finalul săptămânii se va răci, astfel se va ajunge la o medie a valorilor maxime de 12...13 grade și de 2...4 grade pentru minime. Pentru a doua săptămână a lunii noiembrie sunt estimate maxime, ușor mai ridicate la început, ce vor atinge o medie de 14...15 grade, dar mai scăzute spre final spre 10...12 grade, iar minimele nu vor avea variații semnificative și se vor menține, la o medie regională de 2...4 grade. Trecător se vor semnala ploi în intervalul 2 – 6 noiembrie, iar cu o probabilitate destul de ridicată și după 10 noiembrie.

Prognoză meteo noiembrie 2021. Vremea la munte

Valorile termice vor fi în creștere până în perioada 4-5 noiembrie, când media maximelor va atinge 14...15 grade, iar cea a minimelor va fi de 4...6 grade. Vremea se va răci pe 6 și 7 noiembrie, devenind apropiată de normalul termic al acestei perioade pe tot parcursul celei de-a doua săptămâni, când nu sunt estimate variații mari de la o zi la alta astfel că se vor înregistra medii ale temperaturilor maxime de 7...10 grade și ale minimelor de 1...3 grade. Vor fi precipitații în general slabe, predominant ploi, în intervalele 2 – 3 noiembrie și 4-7 noiembrie. Ulterior, probabilitatea pentru precipitații va fi ceva mai ridicată în a doua parte a celei de-a doua săptămâni.


Comentarii Facebook