FOTO - Gunoi lăsat de români pe marginea drumurilor. Drumarii au găsit saci cu ceapă, cartofi și foi de varză


Mulți români preferă să arunce gunoiul pe marginea drumului, majoritatea o fac din comoditate sau din simplă nesimțire. Drumarii din Covasna, spre exemplu, strâng săptămânal saci cu ceapă, cartofi, varză, sfeclă în diverse stadii de putrefacție. 

Cei de la DRDP Brașov atrag atenția celor care scapă astfel de deșeurile din gospodărie că riscă amenzi usturătoare, care pot duce chiar și la confiscarea vehiculelor cu care au efectuat transportul. 

Ce mai adunăm de pe marginea drumului? Mai nou și produse agricole alterate... Colegii noștri din cadrul SDN Sfântu Gheorghe au fost nevoiți în ultima perioadă să strângă ceapă, cartofi, foi de varză și buruieni din parcările din județul Covasna. Evident, toate putrezite și emanând un miros extrem de neplăcut”, spun cei de la DRDP Brașov. 

sac 3.jpg

După cum știți, în sezonul de vară ne confruntăm cu mari probleme referitoare la bunul simț al participanților la trafic în ceea ce privește aruncarea gunoiului pe carosabil și în parcări, dar se pare că nu se întâmplă doar în perioada concediilor. Avem o situație nouă pe care am întâlnit-o pe Drumul Național 11, unde colegii noștri au găsit pe marginea drumului și resturi ale culturilor”, declară Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov, potrivit Antena 3 CNN. 

sac 1.jpg

Nu știu dacă producătorii le-au aruncat sau comercianții, samsarii de produse agricole, dar am găsit saci de cartofi, de ceapă, de sfeclă aflate în diverse stadii de putrefacție, care bineînțeles trebuie înlăturate”, mai declară directorul DRDP Brașov. 


Comentarii Facebook