VIDEO. Gândaci în „meniul” unui restaurant din Alba. Direcția de Sănătate Publica a suspendat activitatea localului


Un restaurant din Alba Iulia a fost închis temporar, după ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu gândaci filmați în bucătăria localului. Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Alba au mers în control și au fost șocați de ce au găsit acolo. 

Gândacii mișunau în voie peste tot: în chiuvete, pe tacâmuri sau printre farfurii. Restaurantul a fost și amendat cu 25.000 de lei. Un localnic din Alba Iulia a postat sâmbătă, pe o rețea socială, un videoclip din bucătăria unui restaurant apreciat din oraș. În imagini se vede cum gândacii circulă nestingheriți, iar condițiile de igienă lasă mult de dorit, notează ziarulunirea.ro.

Șoareci, gândaci, mâncare expirată, condiții mizere!", era textul care însoțea filmarea.

Am fost sesizați despre situație sâmbătă seara, iar duminică am mers în control. Este de neacceptat așa ceva! Imaginile filmate de colegii mei sunt concludente!", a declarat directorul Direcției de Sănătate Publică Alba, Alexandru Sinea. 

Inspectorii de la DSP Alba au suspendat temporar activitatea restaurantului și au aplicat și o amendă în valoare de 25.000 de lei. Măsura a fost luată după ce pe Facebook a apărut un video în care se pot observa vase murdare și gândaci, iar autorul lui, care l-a trimis și publicațiilor locale, afirma că este vorba despre Pub Skit.

Comentarii Facebook