COD GALBEN de ceață în județul Cluj! Vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, o serie de atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă în mai multe zone din județul Cluj. 

ANM a emis avertizări de tip nowcasting Cod galben de ceaţă, valabile până la ora 10.00, în Alba, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu, în localităţi din Covasna, Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.

Adaptaţi viteza, măriţi distanţa de siguranţă între autovehicule, evitaţi oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă! Folosiţi luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi nu vă angajaţi în efectuarea de manevre periculoase în condiţii de vizibilitate redusă”, transmite Infotrafic.

Zonele vizate de cod galben în județul Cluj: Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Aghireșu, Baciu, Apahida, Gilău, Florești, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Bonțida, Iclod, Luna, Feleacu, Jucu, Căpușu Mare, Mociu, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Sic, Chinteni, Gârbău, Călărași, Cămărașu, Căianu, Sânpaul, Fizeșu Gherlii, Cătina, Țaga, Suatu, Petreștii de Jos, Borșa, Sânmartin, Bobâlna, Panticeu, Cornești, Așchileu, Dăbâca, Geaca, Vultureni, Recea-Cristur, Săndulești, Ciurila, Tureni, Aluniș, Pălatca, Aiton, Buza, Jichișu de Jos și Ploscoș.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Comentarii Facebook