Cine este tatăl din Alba Iulia, care şi-a omorât copilul de un an și s-a sinucis pentru a se răzbuna pe fosta iubită


Bogdan Radu, 27 de ani, este bărbatul care şi-a omorât băiatul de numai un an pentru a se răzbuna pe fosta iubită.

Bărbatul s-a certat cu fosta iubită prin mesaje, iar apoi nu a mai fost de găsit. Femeia a sunat la 112 și a dat aresa apartamentului. Polițiștii au dat acolo peste o scenă abominabilă. 

Proprietarul apartamentului a deschis ușa cu cheile pe care le avea și în interior au găsit ceea ce nimeni nu dorea. Tânărul și-a spânzurat copilul, iar apoi s-a sinucis și el.

În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. 

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați. 

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

f7ed5c3639dbf7667425039f6f4d4a3a.jpg

Scrisoare ȘOCANTĂ de ADIO a unui ardelean care și-a ucis fiul de numai un an: ”Experiența în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată!”

Comentarii Facebook