Miercuri 24 Aprilie

Crimă într-un oraș din Ardeal! Autorul a atacat cu cuțitul alți doi oameni și a încercat să își curme zilele


Un oraș din Ardeal a fost scena unui atac violent cu un cuțit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.30. 

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, că în localitatea Râșnov, într-o casă, un bărbat de 39 de ani a atacat cu un cuțit 3 persoane. 

Fapta s-ar fi petrecut în interiorul locuinței, în care bărbatul bănuit a pătruns pe ușa aflată deschisă, aici găsindu-i împreună pe cei 3 bărbați, cu vârstele de 22, 24, respectiv 38 de ani. 

Între presupusul autor și victime exista o relație de cunoaștere anterioară. 

După săvârșirea agresiunii, autorul s-ar fi îndreptat către locuința sa, în apropierea acesteia fiind și identificat, în stare de inconștiență, cu tăieturi în zona brațelor, leziuni pe care și le-ar fi provocat după conflictul din locuință”, precizează anchetatorii. 

Agresorul și alte două dintre victime au fost transportate la spital, dar unul dintre cei atacați cu cuțitul a murit. 

La acest moment ofițerii de poliție judiciară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov - Serviciul de Investigații Criminale, împreună cu procurorul criminalist de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au întocmit un dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, urmând ca evaluările medicale să ducă la încadrarea juridică a faptelor. 

Ancheta penală este în curs desfășurare, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare.

Comentarii Facebook