Atac al Mafiei lemnului pe Valea Vaserului, în Maramureș. Au tras cu arme din Ucraina și au incendiat mașini și o cabană


Mai mulți indivizi, încă necunoscuţi, au incendiat o cabană şi mai multe maşini, au tras zeci de focuri de armă, au sechestrat un paznic şi au omorât un câine, după ce o firmă de pe Valea Vaserului a câştigat o licitaţie pentru o pădure din zonă.

Atacul mafiot a avut loc noaptea trecută la sediul unei firme de pe Valea Vaserului, în oraşul Vişeu de Sus din judeţul Maramureş. Recent, firma a câştigat o licitaţie de pădure, în dauna altor firme care au participat şi au pierdut.

Un paznic a fost sechestrat și s-au tras 40 de focuri de armă. De asemenea, două dintre utilajele forestiere, precum şi un autoturism de teren au fost incendiate.

Răfuiala a început de la o licitaţie pentru exploatarea unei păduri din Valea Vaserului, câştigată de firma atacată noaptea trecută.

Suspecţii ar fi fost înarmaţi cu mitraliere aduse ilegal din Ucraina.

Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru a-i identifica şi prinde pe mafioţii care au comis atacul.

Comentarii Facebook