Top 6 exerciţii de fitness pe care să le încerci în 2013

 

Datorita efectelor vizibile pe care le au asupra siluetei, exercitiile de fitness au devenit in ultimii ani o adevarata moda in randul femeilor, ajungand sa reprezinte mai mult decat o modalitate de a scapa de kilogramele in plus - sunt un stil de viata in adevaratul sens al cuvantului. Conform antrenorilor de fintess, in 2012 trendurile in materie de fintess au gravitat in jurul programelor personalizate, distractive, care garanteaza slabirea si tonifierea intregului corp, in cel mai scurt timp.

 

Daca te numeri printre persoanele indragostite de aceasta forma de miscare si vrei sa afli ce exercitii se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, analizeaza topul celor mai populare exercitii de fitness in 2013 si alege-l pe cel mai bun pentru tine! 

 

6. Dans la bara

 

Din ce in ce mai popular in show-urile de televiziune, dansul la bara nu mai este asociat cu vulgaritatea cluburilor indoielnice, ci este plasat in randul sporturilor. Incearca dansul la bara doar sub supravegherea unui antrenor, deoarece din cauza complexitatii miscarilor, dar si a efortului la care sunt supuse majoritatea grupelor musculare, poti pierde controlul foarte usor si te poti accidenta grav. Dansul la bara te ajuta sa iti tonifiezi coapsele, fesele, abdomenul si bratele si iti imbunatateste echilibrul si autocontrolul.

 

5. Hula Hoop

 

Daca nu ai timp sa mergi la sala pentru a-ti tonifia picioarele si a scapa de aripioarele de pe solduri si coapse, cercurile hula hoop sunt solutia de care ai nevoie. Chiar daca te vei chinui putin pana sa reusesti sa mentii cercul in aer prin miscarile taliei, odata ce te vei obisnui cu hula hoop-ul vei reusi sa arzi pana la 300 de calorii in mai putin de jumatate de ora. In plus, miscarile de hula hoop iti vor antrena ritmul cardiovascular, vor relaxa muschii spatelui, vor stimula circulatia sangelui si iti vor contura talia. 

 

Descoperă mai multe pe Divahair.ro.

Comentarii Facebook