Vineri 2 Decembrie

Suporterii U Cluj si CFR Cluj s-au infratit! Vezi ce vor face inaintea meciului incendiar din Gruia


Suporterii Universitatii Cluj se vor strange la ora 16.30 in fata stadionului Cluj Arena, iar la ora 17.00 vor pleca intr-un mars pana la stadionul din Gruia.

Sefii galeriilor sustin ca nu vor fi probleme si suporterii vor folosi pe durata marsului numai steaguri si alte simboluri ale "sepcilor rosii", fara a se apela la petarde sau fumigerene.

Suporterii CFR Cluj sunt impartiti in doua tabere, fanii din grupul Sector 24 vor protesta in fata Tribunei 1, Galeria KVSC 1907 a anuntat ca va intra la meci, iar Asociatia Independenta a Suporterilor CFR 1907 Cluj de Pretutindeni (AISCP) ca il va boicota.

 

La meci ar urma sa intre circa 3.000 de suporteri ai echipei Universitatii, circa 1000 in peluza, si restul la Tribuna 2. Multi au intrat in posesia biletelor de 1 leu distribuite de finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, iar altii au donat sange pentru a strange banii necesari cumpararii biletelor.

 

Casele de bilete ale clubului CFR Cluj nu au fost prea "vizitate" de cei interesati sa cumpere bilete, astfel ca pana vineri s-au vandut numai 256 de tichete.

 

Comentarii Facebook