Galeria U Cluj a reclamat CFR Cluj la Protectia Consumatorilor! Suporterii cer returnarea pretului pe bilete VIDEO

 

Galeria U Cluj solicita returnarea banilor platiti pe bilete si sa fie lasati sa intre la meciul cu CFR Cluj cu tariful de 1 leu. Fanii "sepcilor rosii" au depus plangere la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj.

 

"Este o sesizare inregistrata, prin care solicitam recuperarea tuturor daunelor materiale pentru toti suporterii, care au fost obligati sa isi cumpere bilete incepand de la pretul de 150 de lei. Nu ne referim numai la suporterii U Cluj, ci la toti suporterii. Au aparut tichete cu valoarea 1 leu si unul cu valoarea de 0 lei", a spus Bogdan Blaga, unul dintre liderii galeriei U Cluj.

 

Suporterii sustin ca au de partea lor o serie de legi si regulamente care interzic comercializarea de bilete la preturi diferite.

 

"Avem la baza o serie de legi, regulamente si ordonante de urgenta privind combaterea discriminarii. Avem la baza legea nr. 48/2002 care prevede prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, care prevede dreptul de a lua parte la activitati culturale si sportive in aceleasi conditii. Un regulament privind organizarea activitatilor fotbalistice din 2011 prevede ca pretul biletelor de intrare pentru suporterii echipei vizitatoare nu trebuie sa fie superior celor vandute suporterilor echipei organizatoare, in sectoare echivalente. Cerem ca si daune recuperarea tuturor prejudiciilor materiale aduse suporterilor, cei ai Universitatii, ai CFR Cluj sau a pasionatilor de fotbal", a mai spus Blaga.

 

Suporterii au mai solicitata, vineri, 18 noiembrie, clubului CFR Cluj punerea la dispozitia galeriei a unui numar de 1034 de bilete cu pretul de 1 leu, identice cu cele primite de fanii CFR Cluj. Pana acum nu au primit niciun raspuns.

 

La conferinta de presa organizata intr-un local din centrul orasului au mai participat alti lideri ai galeriei U Cluj: Claudiu Man, Calin Misan si Marius Iureanu.

Comentarii Facebook