IN-CRE-DI-BIL! Reactia unui clujean care a filmat pe Cluj Arena, in ciuda restrictiilor VIDEO


Un clujean a reusit sa filmeze pe stadionul Cluj Arena in ciuda restrictiilor de securitate impuse de reprezentantii Consiliului Judetean (CJ) Cluj. Reactia acestuia a fost uimitoare: "Aici a fost vechiul stadion?".

Imaginile au fost postate pe YouTube in 31 august sub titlul "New Ion Moina, home of "U" Cluj", dar nu se specifica data la care au fost filmate.

Reactia suporterului este insa pe masura frumusetii stadionului "Cluj Arena": "Prima data cand intru pe noul "Ion Moina" cand nocturna e aprinsa... Din pacate nici o filmare nu se apropie de senzatia pe care ti-o da arena. IN-CRE-DI-BIL! "Ion Moina" a fost, este si va fi mereu casa noastra!".

"Nu imi vine sa cred. Asta e chiar aici unde a fost... ce era inainte? Nu-mi vine sa cred. Stau si ma uit ca prostul. Aici sa joace Universitatea Cluj acasa, fata de schela aia infecta si stalpii aia infecti...", a mai afirmat suporterul in timp ce filma.

Realizatorul filmarii isi exprima indignarea fata de pretentiile lui Aprad Paszkany de a juca pe Cluj Arena. "Cum naiba sa nu isi doreasca sa joace si ei in fazele superioare ale cupelor. Bine ma, aia nici nu ajung in Championa League. S-a terminat. Li s-a dat felia de tort!", a incheiat suporterul.

 

Vezi si...

Oficialii U ii raspund lui Paszkany: Cluj Arena este facut pe vechiul Ion Moina, casa U Cluj

Cluj Arena, farfuria zburatoare a Clujului - Galeri FOTO impresionanta

Comentarii Facebook