De ce s-a vaccinat Simona Halep cu serul de la Pfizer


  • Simona Halep s-a vaccinat în 24 februarie, cu serul de la Pfizer
  • În prezent oamenii sunt vaccinați cu serul de la AstraZeneca
  • Produsele Pfizer și BioNTech și Moderna sunt acceptate de Agenția Mondială de anti-Doping

Simona Halep s-a vaccinat miercuri, 24 februarie, împotriva infecției COVID-19 cu serul Pfizer, la Institutul Cantacuzino din București.

De ce s-a vaccinat Halep cu Pfizer?

Îmi doream să mă vaccinez, dar tot timpul am emoții când se întâmplă ceva, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer”, a declarat, miercuri, Halep.

Valeriu Gheorghiță a explicat și motivul pentru care Simona Halep a fost vaccinată cu Serul Pfizer:

Nu am știut până în momentul vaccinării cu ce tip de vaccin se va vaccina. Ca principii, fiind vorba de contextul particular legat de participarea doamnei Simona Halep în perioada următoare la turnee în afara țării și de necesitatea finalizării într-un timp cât mai scurt a schemei de vaccinare, a fost varianta care asigura aceste deziderate”, a spus medicul.

Acesta a adăugat faptul că, din ceea ce a aflat, „vaccinurile produse de companiile Pfizer și BioNTech și Moderna sunt aprobate de Agenția Mondială anti-Doping.”

Coordonatorul campaniei de vaccinare a reamintit că stocul de vaccin de la Moderna este zero, iar noua tranșă este rezervată persoanelor care sunt programate pentru rapel.


Comentarii Facebook