Marti 16 August

Cea de-a treia ediție Sports Festival s-a amânat. Nu se știe când va avea loc evenimentul


  • Ediția cu numărul 3 a festivalului nu va mai avea loc în iunie 2021
  • Încă nu se știe data exactă, însă organizatorii își doresc ca evenimentul să aibă loc în condiții de siguranță
  • Biletele cumpărate de fanii sportului la meciurile demonstrative rămân valabile în continuare


Vești proaste pentru fanii sportului! Evenimentul Sports Festival nu va mai avea loc la data clasică, în iunie 2021, după cum a fost stabilit inițial. Cea de-a treia ediție urmează să fie reprogramată atunci când pandemia va permite acest lucru. Organizatorii evenimentului nu știu să preconizeze când vor putea organiza festivalul

Ne dorim să organizăm un festival în condiții de deplină siguranță și așteptăm directive clare date de autorități vizavi de organizarea marilor evenimente. În același timp, consultăm calendarele sportivilor și a marilor competiții internaționale. Totul, pentru a putea reveni cu o nouă ediție Sports Festival așa cum ne-am dorit-o și care să includă întâlnirea fanilor cu super campionii României, un nou super-demonstrativ de tenis Simona Halep & friends și meciul de retragere al lui Adrian Mutu”, scrie într-un comunicat de presă.

Tenis Demo_postponed_2.jpg

Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile.

Ne este dor de aplauzele fanilor, de emoțiile din tribune, de competiții, de entuziasmul dat de încercarea unui nou sport sau de întâlnirea cu campionii noștri. Sportul așa cum îl știam s-a reconfigurat momentan. Însă el ne învață să ne adaptăm constant și să depășim obstacolele ce se ivesc în cale. 

Acum, mai mult ca oricând, este important să promovăm mișcarea și un stil de viață sănătos. Aceasta este și misiunea noastră și ne vom revedea în curând în număr cât mai mare pe stadion sau la linia de start.”

Sports Festival este cel mai mare eveniment dedicat sportului din România și înseamnă meciuri demonstrative, inițiere gratuită în peste 30 de sporturi, întâlniri cu mari campioni și profesioniști din domeniul sportului, demonstrații sportive și competiții pentru amatori.

SF_postponed_2.jpg


Comentarii Facebook