Boc face pe neștiutorul despre scandalul de la U Cluj: Nu știu nimic! Radu Constantea continuă ca președinte


Primarul Emil Boc a spus că nu știe nimic despre vreun scandal de la U Cluj, unde președintele Radu Constantea, consilier local PNL, vrea să plece. 

Locul lansat liber de Constantea este disputat de două grupări, una condusă de Daniel Stanciu și alta din care fac parte fostele vedete ale echipei: Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu, George Florescu și Andrei Cordoș. Dorin Goga nu s-a raliat acestora, dar și el vrea o funcție de conducere. 

Unde e presa aia care a scris. Presa e liberă și poate scrie ce vrea. Eu nu sunt obligat să comentez. 

Universitatea urmează parcursul de a ajunge în Divizia A. Noi am refăcut-o din cenuță și va continua spre Divizia A. 

Universitatea Cluj nu stă într-un om. Radu Constantea nu mi-a spus absolut nimic. Habar nu am de ceea ce spuneți. Nu știu despre acest subiect. Pentru mine este inexistent acest subiect. Universitatea Cluj merge mai departe cu Radu Constantea. Nu am fost informat și nu cunosc subiectul”, a spus Emil Boc, deși este cunoscut faptul că el ia deciziile majore la U Cluj, la emisiunea Ziua Live.

Daniel Stanciu se întreabă dacă cei care conduc destinele echipei îi doresc binele. 

După mai bine de un an și jumătate mă tot întreb dacă cei care susțin și sunt așa mari U-iști își doresc cu adevărat ca această echipă să promoveze. Sunt chiar unii oameni care fac parte din membrii fondatori care încearcă să pună piedici, oameni care erau pregătiți să vină cu planuri senzaționale, care nu înțeleg nimic din fenomen, dar așteptau să se împiedice echipa.

Sunt lucruri care ne-au făcut în ultimele săptămâni să luăm o decizie radicală, împreună cu antrenor Costel Enache și efectiv am izolat echipa. Am izolat echipa de tot ce se întâmplă «afară».

Sunt lucruri care apasă și toată lumea trebuie să înțeleagă că dacă vrei să faci performanță ai nevoie de sprijinul tuturor, de o strategie comună, în care să creadă toată lumea.

E ușor să stai afară, să-ți dai cu părerea, fără să te implici. Acest club merită să fie în Liga 1, prin nume, prin brand, prin tot ce oferă. Are capacitatea de a face performanță.

E nevoie de oameni care să gândească pentru binele acestui club și nu într-un bine personal. Sunt hotărât să nu mai continui la Universitatea Cluj, dar nu pot să renunț pentru că mi-am pus cuvânt și onoarea față de niște oameni.

Trebuie să mă duc până la capăt. În orice situație plec. Sper să rămân până la final. Sunt mulți oameni «de bine» care au făcut și fac foarte mult rău acestei echipe”, a spus Daniel Stanciu, potrivit liga2.prosport.ro.

Foștii jucători Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu, George Florescu și Andrei Cordoș, alături de fostul jucător și conducător al echipei, Alin Bănceu, vor să preia concucerea echipei, alături de fostul administrator judiciar al clubului, Răzvan Zăvălean, scrie și Digi 24.

Comentarii Facebook