Sambata 26 Noiembrie

Antrenorul echipei FC Copenhaga are un mesaj pentru danezi: Trebuie să creăm împreună un iad


Ariel Jacobs, antrenorul echipei daneze FC Copenhaga, cu care va juca Steaua în Liga Europa, a transmis un mesaj către jucători şi suporteri înainte cu o zi de meciul oficial.

Jacobs a transmis danezilor că împreună trebuie să creeze un iad ca apoi să ajungă în rai, obţinând calificarea.

"Nu va fi uşor cu Steaua, echipă care porneşte cu un avantaj în acest meci, ţinând cont că un egal sau chiar o înfrângere în anumite condiţii o pot califica. Jucătorii sunt conşienţi de acest lucru, dar după victoria cu Molde vom încerca să învingem şi Steaua. Sprijinul fanilor noştri va fi mai important ca niciodată în aceste circumstanţe speciale. Mesajul meu pentru jucători şi suporteri este să creăm împreună un iad, pentru ca apoi să mergem cu toţii în rai. Este o provocare importantă pentru noi. Sunt convins că putem obţine victoria, avem experienţa necesară. În meciurile cruciale am jucat mereu bine, sper că va fi la fel şi de această dată", a spus Ariel Jacobs, citat de site-ul oficial al grupării din Copenhaga, potrivit Realitatea.

Partida FC Copenhaga – Steaua Bucureşti, din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport.

Pentru Steaua posibilitatea calificării în 16-imile Ligii Europa este foarte mare, cu excepţia unui rezultat de 0-1 în acest meci.


Comentarii Facebook