VIDEO - Percheziții la falsificatorii de permise de conducere și certificate COVID-19 în Cluj și alte județe din țară


Polițiștii au efectuat mai multe percheziții în câteva județe din România, inclusiv județul Cluj, la falsificatorii de permise de conducere, poliție de asigurare RCA și certificate COVID-19. Au fost prinse zeci de persoane care au cerut permise false.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Alba efectuează 50 de percheziții marți, 12 iulie, în mai multe județe din România, între care și Cluj.

Perchezițiile domiciliare se desfășoară la persoane bănuite de fals material în înscrisuri oficiale și instigare la fals material în înscrisuri oficiale, a anunțat Poliția Română.

În perioada ianuarie 2020 - aprilie 2022, un bărbat din Alba ar fi întocmit diverse documente, în fals, precum permise de conducere, certificate de competență profesională, certificate COVID negative și polițe de asigurare RCA.

El le-a pus la dispoziția mai multor persoane în schimbul unor sume de bani, potrivit Poliției Române.

Până acum, 63 de persoane din țară ar fi beneficiat de aceste documente false. Polițiștii îi cercetează și pe aceștia pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale. La percheziții au participat și polițiștii clujeni.


Comentarii Facebook