Un martor din dosarul "Jaf la Banca Transilvania", acuza politia ca l-a fortat sa dea o declaratie falsa!


Un martor din dosarul "Jaf la Banca Transilvania" a declarat la infatisarea de luni, 28 februarie, ca politia l-a fortat sa declare ca l-a vazut pe unul dintre suspecti cu un pistol la o zi dupa atac.

Avocatul celor doi suspecti, Mihai Giurgea, a declarat ca martorul Ionel Cucuruzan a declarat initial la dosar ca l-a vazut pe Andrei Hosu cu un pistol, in 14 februarie 2009, adica a doua zi dupa jaful de la BT.

"Astazi in fata instantei, martorul a declarat ca a fost fortat de catre politisti sa declare acest lucru si ca el nu l-ar fi vazut pe clientul meu cu un pistol in mana nici dupa jaf, dar nici in zilele care au urmat si care ar fi relevate in acest caz", a declarat Mihai Giurgea.

Avocatul a precizat ca martorul a mai spus in fata instantei de la Tribunalul Cluj ca a fost amenintat de catre politisti ca il vor pune sub acuzare si el el in dosarul "Jaf la Banca Transilvani".

Martorul Ionel Cucuruzan are antecedente penal, el fiind condamnat pentru sase jafuri armate comise la mai multe magazine alimentare din cartierul Manastur. El locuieste in zona bancii si a fost considerat in prima faza principalul suspect in atacul de la sucursala BT de pe strada Izlazului.

 

Vezi si...

Vezi VIDEO Jaful de la Banca Transilvania Cluj surprins in direct pe camerele de supraveghere!

Suspectii Jafului de la Banca Transilvania, eliberati

Comentarii Facebook