Un barbat din Valea Ierii, agresat de body-guarzii primarului! Edilul sustine ca "victima" e manevrata de USL


Un barbat din Valea Ierii sustine ca a fost scuipat si injurat de oamenii primarului, Gabriel Alexandru Duma, pentru ca s-a dus in Consiliul Local sa isi ceara banii pentru o lucrare. Razboiul are iz electoral.

"Am facut o lucrare la Primarie si m-am dus sa le spun ca trebuie sa imi dea bani, pentru un gard facut in fata la sediului. Din pacate nu am facut niciun contract pentru aceasta lucrare, deoarece asa lucreaza primarul. Si cu altii a lucrat tot la negru si i-a pus sa isi treaca lucrarile pe alte firme ca sa ii poata plati. Eu am incasat suma de 5.000 de lei si mai trebuie sa primesc 3.000 de lei, dar ma tot poarta cu zaharelul", a povestit Sorin Burz.

Barbatul s-a dus joi, 22 martie, la sedinta Consiliului local din Valea Ierii pentru a-si cere banii. "Am asistat la sedinta si cand s-a terminat, la punctul diverse, am spus ca vreau sa va stiu si eu pentru gardul din fata primariei cand imi incasez banii. Mi-a spus primarul ca nu are de ce sa ma plateasca pentru ca am lucrat fara acte. In sedinta mai erau doi "body guarzi" de-ai primarului Duma, adusi pentru intimidare. Eu am vorbit frumos, dar ei au inceput sa ma faca jigodie si sa imi spuna ca ma prind ei afara si imi sparg fata. Eu am iesit in alta incapere sa plec si acolo m-au ajuns din urma si au inceput sa ma injure si sa ma scuipe. M-am ferit si recunosc ca i-am scuipat si eu. Au incercat sa ma loveasca si m-am ferit. Ei au iesit afara si l-am sunat pe seful de post si i-am spus ca ma tem sa ies pentru ca ma vor bate. Seful de post Florin Farcas mi-a spus ca nu poate interveni pentru ca este intr-o localitate invecinata, la Caps, asa ca am sunat la 112. Seful de post si-a facut timp sa vina si, dupa ce am iesit afara din Primarie, ne-a chemat pe toti trei la politie si ne-a spus ca litera legii trebuie respectata si am fost amendati toti trei. Fiecare cu cate 200 de lei pentru tulburarea ordinii publice", a mai explicat Sorin Burz.

Barbatul din Valea Ierii a mai spus ca cei care l-au agresat, Mihai si Florin Culda, sunt batausii primarului, care inchid gura celor care indraznesc sa spuna ce se intampla in comuna. "Pe raza comunei activeaza un grup infractional. Sunt oameni care nu lucreaza nicaieri, dar conduc masini scumpe de 30.000 de euro. Ei sunt acolo si cand suna primarul trec la amenintari. Pe unul dintre colaboratorii primariei, Marin Marc, l-au amenintat ca ii da foc la casa", a mai spus Sorin Burz.

Primarul Gabriel Alexandru Duma sustine ca totul este un razboi electoral, deoarece fratele lui Sorin Borz este consilier local si candideaza din partea USL la primaria din localitate. "Am avut o sedinta si a venit fratele unui consilier local Burz si asta vrea sa candideze la alegeri. A fost o cearta pe fond electoral intre el si doi tineri, care sunt de partea noastra. Mi-s fini si nu am de ce sa ascund asta.

Fratele consilierului, chiar a jignit o consiliera. A inregistrat sedinta si s-a comportat necivilizat. A iesit afara si baietii s-au dus dupa el, iar acolo s-au certat. A fost la politie si i-a amendat pe fiecare.

Noi am avut contract cu o firma care a construit gardul din fata primariei si i-am virat banii. Nu stiu cati bani i-au dat lui, dar el a zis ca nu a primit destui bani. A venit in consiliu si a spus ca mai merita inca 3.000 de lei. Consilierii i-au spus ca nu are nimic de incasat", a explicat primarul Gabriel Alexandru Duma.

 

Despre condidatul USL la Primaria Valea Ierii, Florentin Burz, primarul in functie a spus ca "locuieste in Cluj-Napoca si vine o data pe saptamana in comuna. A lipsit de la multe sedinte de consiliu si acum sunt pusi pe scandal ca sa atraga atentia oamenilor din localitate. E un razboi electoral".

 

Barbatul amenintat a venit vineri la Cluj-Napoca pentru a discuta cu un avocat si pentru a depune o plangere la IPJ Cluj.

Comentarii Facebook