Tudor Chirila, fotbalisti, jurnalisti si adjunctul politiei mun. Cluj-Napoca, comisarul sef Ciorba Zaharia, au trecut pe la prostituatele de la Nana Club


Printre cei care au trecut pe la fetele de la Nana Club se pare ca a fost si solistul trupeiu "Vama" Tudor Chirila. In convorbirile telefonice de la dosar apare si numele artistului, implicat intr-o "aventura" ce a pornit in Diesel Club.

Convorbirile telefonice sunt intre patroana Nana Club, Natalia Strechi, si alte persoane, oameni de afaceri, politicieni si politisti din Cluj si nu numai. In dosar apare si numele lui Tudor Chirila, intr-o convorbire telefonica dintre patroana clubului si una dintre prostituate.

Anca B. i-a relatat patroanei de la Nana Club ca una dintre "colegele" ei s-a "combinat" cu Tudor Chirila, dupa un concert din Diesel Club.

 


"Strechi Natalia: Tu unde ai fost?
Anca B.: Pai m-am dus la aia unde m-a trimis.
Strechi N.: A, da, da ,da ,da. Ati fost atunci cu aia, perfect. Sau tu nu ai fost?
Anca B.: Ba am fost si a plecat la Bucuresti.
S
trechi N.: Silvia?
Anca B.: Silvia cu Cami si cica … o sa le lase lor apartamentul ca asta s-o combinat la Diesel, s-o combinat cu Tudor Chirila, stii? Si s-o dus la apartamentul ala cu el ...
S
trechi N.: Aha. Si-o luat ce trebe, sau s-o-ndragostit?
Anca B.: Nu stiu, Cami stie, dar de combinat, s-au combinat ...
S
trechi N.: Bine, o sa o intreb ..."

 

Cei acuzati ca au trecut pe la Nana Club au facut si ei unele dezvaluiri in legatura cu persoanele de vaza care frecventau localul. Mircea Petric, fost consilier local PRM si PDL, a admis, in fata procurorilor DIICOT, ca a fost de cateva ori la Nana Club, ba mai mult, a indicat un alt client al localului, in persoana adjunctului Politiei municipiului Cluj-Napoca, Ciorba Zaharia.

 

"Am fost la Nana Club impreuna cu Zaharia Ciorba, care este politist, domnul Petru Calian, deputat, Ovidiu Calin (n.r. seful Regionalei de Posta Cluj) si Mihai Szeplekan . Nu am stat in club decat vreo trei ore si imi aduc aminte ca au venit la noi la masa vreo cinci fete care ne-au asigurat compania", le-a spus Petric anchetatorilor.

 

In 2005, Ciorba Zaharia era seful sectiei II de Politie, sectie care avea arondat si clubul de noapte, unde lucrau prostituatele, si care functiona ilegal.

 

Aceeasi tanara a povestit in fata procurorilor ca pe la Nana Club venea si fotbalistul Tibi Balan. "Cunosc ca A. si L. au intretinut relatii sexuale contra cost si mai cunosc ca si V. a intretinut relatii sexuale cu un fotbalist, Tibi Balan, insa nu cred ca a fost contra cost"., a spus tanara la dosar.

O alta tanara, Ioana C., face referire si la membrii Trustului Gazeta, care au trecut pe la Nana Club in 2005. "Imi amintesc ca intr-o seara din 2005, undeva prin vara, Decebal Cotoc, patronul de la Amprenta Advertising, a venit in Nana Club impreuna cu Otel Ioan, Liviu Man, Adi Avarvarei, Aurel Muresan, ziaristi la ziarul Gazeta de Cluj, acestia sosind in Nana Cluj, pe la orele 22. Natalia m-a chemat pe mine, Silvia, Teo, Erika si cred ca Anca cerandu-ne sa stam la masa cu acestia, deoarece a spus ca, "sunt niste domni super, finuti si generosi". Cred ca pe la orele 0,30 Decebal a plecat din club impreuna cu Otel Ioan, Avarvarei, Liviu Man si cu Aurel Muresan, unii dintre ei fiind insotiti de fetele din Nana Club, respectiv Muresan a plecat cu Teo. A doua zi am aflat de la Anca ca Teo a intretinut relatii sexuale cu Muresan, Teo fiind suparata ca Muresan nu i-a dat nicio suma de bani pentru serviciile sexuale prestate. Mai cunosc din discutiile cu Anca ca si celelalte persoane, respectiv Otel Ioan, Liviu Man si Decebal au intretinut relatii sexuale cu fetele din Nana Club, insa nu stiu cu cine si cui au fost platite aceste servicii sexuale", a completat tanara.

 

Citeste si articolele

 

Sexgate de Cluj: Mai multi politicieni acuzati ca ar fi frecventat prostituate


Noi dezvaluri despre sexgate-ul de la Cluj. Deputatul Petru Calian acuzat ca ar fi fortat o tanara sa intretina relatii sexuale cu el

 

Comentarii Facebook