TSUNAMI la IPJ Cluj! Adjunctul șefului IPJ Cluj, Alexandru Mureșan, DEBARCAT și mutat la Rutieră

 

Adjunctul șefului IPJ Cluj, comisarul șef Alexandru Mureșan, a fost eliberat din funcție. Cel mai probabil, ca urmare a numeroaselor nereguli privind averea comisarului.

 

Mureșan a fost debarcat de la conducerea IPJ Cluj, dar a fost numit, peste noapte, la conducerea Poliției Rutiere Cluj, deși acel post a fost ocupat prin concurs, în 2012, de Marius Stupar.

 

Stupar a fost mutat la Poliția autostrăzilor, iar șeful acestui serviciu a fost ”zburat”. Mircea Rotar nu se mai regăsește în nicio funcție de conducere.

 

Afacerile de milioane de euro ale adjunctului șefului IPJ Cluj, Alexandru Mureșan. Vezi AICI care sunt acestea

 

În urma acestor scandaluri, lui Alexandru Mureșan i s-a sugerat să își dea demisia din funcţia de inspector şef adjunct al IPJ Cluj.

 

Mureșan s-a conformat, acum 10 zile, când a redactat un raport prin care a cerut să fie eliberat din funcția de adjunct al șefului IPJ Cluj. Comisarul șef a fost numit şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj, deși această funcție era deținută de Marius Stupar. 

 

Ca și în filmele cu proști, comisarul Marius Stupar, care a obținut în urma unui concurs în 2012 funcția de șef al Poliției Rutiere, a cerut și el să fie mutat de la comanda Poliţiei Rutiere Cluj la şefia Biroului Autostrăzi A3. Stupar a înghițit și s-a conformat ordinelor nescrise din cadrul IPJ Cluj, fiind mutat pe postul de șef al autostrăzilor clujene, adică cei 56 de kilometri.

 

Cu data de 14 februarie a.c., prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, comisar-şef de poliţie Mureşan Alexandru a fost eliberat, cu acordul său, din funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

 

Cu aceeaşi dată, acesta a fost numit în funcţia de şef al Serviciului Rutier din I.P.J. Cluj, ca urmare a vacantării acestui post”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Comentarii Facebook