Tentativă de omor în Cluj-Napoca. Un medic, stabilit în Cluj-Napoca, a ajuns la urgențe după ce a fost înjunghiat de un prieten francez


Un medic marocan de 31 de ani, stabilit în Cluj-Napoca, a ajuns marți, 22 februarie, la urgențe după ce a fost atacat cu un obiect ascuțit în zona abdominală. Agresorul, un francez de 33 de ani, a fost identificat de către polițiștii clujeni și reținut timp de 24 de ore, fiind întocmit un dosar penal sub acuzația tentativei de omor. 

Medic din Cluj-Napica înjunghiat de un francez

Fapta s-a petrecut într-un apartament de pe strada Sighișoarei, din cartierul Zorilor. Agresorul a terminat și el UMF Cluj, dar nu profesa. 

La data de 22 februarie, în jurul orei 14.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Până în prezent, în urma administrării materialului probator de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Cluj-Napoca  a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost agresat fizic, în noaptea de 21/22 februarie a.c., în timp ce se afla într-un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, de asemenea cetățean străin”, au adăugat polițiștii.

Totul a început cu o discuție contradictorie, până când francezul de 33 de ani s-ar fi aprins și ar fi încercat să îl lovească pe cetățeanul marocan. Discuția a degenerat într-o bătaie, iar victima s-a ales cu o rană adâncă în zona abdominală după ce agresorul ar fi încercat să îl înjunghie cu un obiect ascuțit. 

Cel în cauză (agresorul), pe fondul unei discuții contradictorii, i-ar fi aplicat o lovitură la nivelul abdomenului cu un obiect înțepător-tăietor”, au explicat polițiștii.

Medicul înjunghiat la Cluj a lucrat la Spitalul Clinic Județean 

Bărbatul înjunghiat a lucrat ca medic la Spitalul Clinic Județean Cluj până de curând, dar nu și-a mai prelungit contractul, activând la un spital privat.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri. Medicii au constatat că leziunile suferite i-au pus în pericol viaţa, astfel că pe numele cetăţeanului francez, absolvent de Medicină, s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de crimă. 

După examinarea medico-legală a acestuia, s-a constatat faptul că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa, în cauză fiind întocmit un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a declarat IPJ Cluj. 

Bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.  

Comentarii Facebook