Tânără de 21 de ani, ucisă de un șofer, în stația de autobuz. Momentul accidentului a fost filmat - VIDEO


Un accident îngrozitor a avut loc sâmbătă seara, într-o stație de autobuz din Baia Mare, acolo unde Denisa se afla împreună cu soțul său, Raul. Nimeni și nimic nu bănuia că o asemenea tragedie urma să le distrugă viața pentru totdeauna.

Cei doi soți au fost spulberați într-o fracțiune de secundă

În ziua de astăzi, să nu ai mașină nu mai reprezintă un pericol în minus, căci, din păcate, ca simplu pieton poți fi spulberat din locuri aparent ferite de rele. Acesta este și cazul celor doi tineri care așteptau disciplinați autobuzul.

Într-un moment de neatenție, șoferul unui autoturism BMW a pierdut control volanului, intrând din plin pe refugiul pe care se aflau cei doi tineri. Tragedia a avut loc pe data de 3 iulie, în jurul orei 20:00, atunci când șoferul vinovat a plecat cu viteză foarte mare de la semafor.

În urma accidentului, fata de 21 de ani a rămas fără un picior, în timp ce soțul său, de 24 de ani, a suferit leziuni foarte grave la nivelul întregului corp.

Din păcate, medicii au anunțat noaptea trecută că Denisa a murit în urma unui stop cardio-respirator, în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare efectuate de medicii din Baia Mare.

Raul a fost transferat la un spital din Cluj, acolo unde a fost supus unei operații care a durat mai bine de 13 ore. Potrivit cadrelor medicale, tânărul urmează să mai suporte și alte intervenții chirurgicale pentru a putea fi ținut în viață.

Șoferul vinovat nu se afla la prima abatere

În cursul zilei de ieri, șoferul vinovat, în vârstă de 21 de ani, din Maramureș, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În urma decesului survenit în cursul nopții trecute, judecătorii vor schimba încadrarea juridică, fiind cercetat de ucidere din culpă, în loc de vătămare corporală gravă din culpă, așa cum fusese încadrat până în momentul morții Denisei.

Potrivit autorităților, tânărul teribilist nu se află la prima abatere de acest gen, el fiind implicat și într-un alt accident cu două mașini. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest după accident, însă rezultatul a fost negativ. Martorii de la fața locului au povestit că după accident, băiatul vinovat stătea și se uita, ba chiar râdea, potrivit playtech.ro


Comentarii Facebook