Miercuri 24 Aprilie

Clujul e în top cu cele mai multe stații de încărcat mașini electrice, dar clujenii spun că REALITATEA e alta


Clujul e în topul orașelor din România cu cele mai multe stații de încărcare pentru mașinile electrice, dar acestea nu prea funcționează. 

Cam asa arata un advertorial la primărie! E păcat ca merg doar jumate din stații. Degeaba scrie ca avem 40: str. Fabricii de Zahăr defect, strada Clinicilor nu funcționează, strada Molnar de multe ori nu, strada Edgar Q nu merge deloc, la magazinul Central, cred ca sunt numai pentru taxi, nu demult nu mergeau, strada Cuza Vodă cred ca nu au mers niciodată! Etc !!!

Merge de obicei prin parcari in Manastur si cea din Piața Unirii. Ar mai fi strada Buna Ziua si parcare Motilor, dar nu sunt rapide( la fel ca cele de la Central si Cuza Voda noi facute, de ce sa faci 7 încete, în loc de 4 rapide??????). Ar mai fi o problema dacă faci taxi și ții stațiile ocupate e ok pentru noi cei care folosim pentru noi masina? Nu e normal ca taxiurile și Bolt etc sa aibă stațiile lor? Plătește primăria și cetățeanul pentru ca unii să facă bani din asta? E ok sa incarci gratis și sa faci taxi?”, se întreabă Valentin Lungu, fost membru de frunte al PNL.

Vezi AICI topul orașelor, realizat de o firmă privată.

Comentarii Facebook