Duminica 25 Septembrie

Studentul UMF Cluj, care și-a târât iubita pe scările blocului, are dosar penal și interdicție de a se mai apropia de ea - FOTO și VIDEO


Poliția i-a impus studentului UMF Cluj, care miercuri, 23 februarie, și-a târât iubita de păr pe scările unui bloc din Zorilor, iar apoi a agresat-o, interdicția de mai sta lângă ea.

Miercuri, în fața blocului din cartierul Zorilor erau mai multe echipe de televiziune, care filmau imobilul, având în vedere că în acel bloc, cu 2 zile înainte, a fost înjunghiat un medic marocan de un alt cetățean francez, absolvent al Universității de Medicină din Cluj.

În timp ce jurnaliștii își făceau munca, din blocul în care locuiesc preponderent studenți străini de la UMF, a ieșit un tânăr de de 24 de ani care își bătea și trăgea de păr iubita. Acesta a devenit agresiv și cu jurnaliștii, care i-au atras atenția că este într-un spațiu public. 

Cu privire la evenimentul din data de 23 februarie a.c. în care un bărbat, s-ar fi manifestat agresiv în fața unui grup de reprezentanți ai presei, precizăm faptul că la aceeași data, la Secția 6 Poliție Cluj-Napoca s-a prezenta o femeie de 33 de ani, din comuna Aghireșu, care ar fi fost agresată de bărbatul de 24 de ani.

În cauză a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, iar printre măsurile impuse fiind și aceea de a păstra o distanță minima de 200 de metri față de victimă, domiciliu și locul de muncă a acesteia”, precizează anchetatorii.

Studentul UMF Cluj nu a mai fost agresiv, în momentul în care au apărut polițiștii, de teamă să nu fie încătușat. Acesta este acum cercetat penal pentru întreg incidentul. 

Cluj: Un student străin la Medicină își târa prietena de păr pe scări și a sărit la bătaie, AGRESIV, când i s-a spus să se potolească - VIDEO

Comentarii Facebook