Cluj: Un student străin la Medicină își târa prietena de păr pe scări și a sărit la bătaie, AGRESIV, când i s-a spus să se potolească - VIDEO


La blocul de pe strada Sighișoarei nr. 21, din cartierul Zorilor, unde a fost înjunghiat medicul marocan, acum 2 zile, a izbuncit un nou scandal.

Miercuri, în jurul orei 15.50, echipele de la mai multe televiziuni, care au corespondenți în Cluj, filmau în zonă, moment în care din bloc a ieșit un cetățean străin, care își târa prietena de păr pe scări. Între cei doi a fost și un scandal, femeia a fost lovită.

În momentul în care a văzut camerele, cetățeanul străin a sărit la bătaie cu jurnaliștii. Aceștia au chemat Poliția, care a declanșat o anchetă.

Agresorul l-a lovit pe cameramanul de la Antena 3. Jurnaliștii au depus plângere la Secția 2. 

Incindetul s-a produs pe strada Sighișoarei nr. 21, la un bloc unde stau în special studenți străini de la UMF Cluj. 

Poliția a ajuns rapid la locul incidentului, iar studentului i-au scăzut pe loc aerele și pornirile agresive. 


Tentativă de omor în Cluj-Napoca. Un medic, stabilit în Cluj-Napoca, a ajuns la urgențe după ce a fost înjunghiat de un prieten francez

UPDATE

În jurul orei 15.50, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați referitor la faptul că o persoană s-ar fi manifestat agresiv față de un grup de reprezentanți ai presei, în timp ce aceștia desfășurau activități specifice, filmând cadre în împrejurimile unui imobil din Cluj-Napoca.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, persoanele prezente arătând faptul că un tânăr ar fi manifestat un comportament agresiv și le-ar fi adus injurii, ulterior lovind un echipament video aparținând acestora.

De asemenea, au fost făcute precizări despre o presupusă stare conflictuală spontană pe care acesta ar fi avut-o anterior evenimentului, cu o tânără, fiindu-i atrasă atenția în acest sens de către persoanele prezente.

Persoana a fost identificată de polițiști, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani, cetățean străin.

În cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere, în cadrul cercetărilor demarate fiind verificate totodată toate împrejurările care au condus la respectiva situație, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și de drept.

WhatsApp Image 2022-02-23 at 16.56.58.jpeg


WhatsApp Image 2022-02-23 at 18.43.07.jpeg
WhatsApp Image 2022-02-23 at 18.43.06 (2).jpeg

Comentarii Facebook