Miercuri 17 August

Clujean reținut de Poliție, după ce a amenințat că face genocid! ”Am arme și muniții și le folosesc!”


Un clujean din Câmpia Turzii a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a amenințat pe Facebook că va ieși pe stradă și va face genocid. 

Bărbatul a făcut LIVE pe Facebook, fiind interceptat de polițiști care au făcut rapid descinderea. 

La data de 24 februarie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară  în municipiul Câmpia Turzii, pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat de 32 de ani, din Câmpia Turzii.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 19 februarie a.c., cel în cauză ar fi realizat un material video pe o platformă de socializare în mediul online, afirmând faptul că deține arme și muniții pe care le va folosi în public, totodată, adresând cuvinte și expresii jignitoare la adresa instituțiilor publice”, au precizat anchetatorii.

Acasă nu avea nici arme și nici muniții. 

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă

Comentarii Facebook