Augustin Baciu pierde controlul asupra strandului din Turda. Salina Turda a pierdut-o la inceputul anului!


Firma omului de afaceri Augustin Baciu, Turism Ariesul Turda, va pierde controlul asupra strandului din apropierea gradinii zoologie. Primaria din Turda vrea sa anuleze asocierea cu societatea lui Baciu.

Baza de agrement este administrata de Turism Ariesul Turda printr-un contract incheiat pe doi ani cu primaria, care acum s-a razgandit si vrea sa anuleze intelegerea. "Noi vom rezilia contractul printr-o hotarare a Consiliului Local, pentru ca oricum vrem sa modernizam strandul, o data cu lucrarile de la gradina Zoologica si vom face acolo o baza moderna. El are dreptul de administrare pe doi ani, dar noi putem sa ne retragem din asociere si o sa o si facem", a declarat pentru Stiri de Cluj Tudor Stefanie, primarul municipiului Turda.

Firma Turism Ariesul Turda pierde astfel din capital, mai ales ca acum Augustin Baciu a anuntat ca o va scoate la vanzare contra sumei de 9 milioane de euro. Firma a pierdut la inceputul anului si dreptul de administrare a Salinei Turda, dupa ce Consiliul Local a reziliat contractul cu societatea administrata de Augustin Baciu.

"A fost o societate pe actiuni formata din 5 actionari, intre care si Turism Ariesul Turda, care primise de la Consiliul Local un drept de administrare a Salinei. Am facut o societate pe actiuni administrata numai de primarie si celeilalte societati i s-au retras toate drepturile. A anuntat ca vinde actiunile de la Salina pentru a da importanta tranzactiei", a mai spus Tudor Stefanie.

Societatea Turism Ariesul Turda detine o baza de tratament cu un hotel, restaurant si sala de sport, dar si hotelurile Stejeris, hotel Alpin din Baisoara si cabana Cheile Turzii.

Comentarii Facebook