Sorin Apostu afla vineri, 4 mai, daca va fi eliberat din arest: Nu va avea voie sa ia legatura cu sotia



Fostul primar Sorin Apostu va afla vineri, 4 mai, daca judecatorul Curtii de Apel Mures il va elibera din arest.

Apostu a depus, prin avocatii lui, o cerere de eliberare sub control judiciar, care a fost judecata miercuri la Curtea de Apel Mures, dar instanta a ramas in pronuntare.

Chiar daca fostul primar a repetat faptul ca isi doreste aflarea adevarului si ca acest lucru se poate face si daca este in libertate, judecatorul i-a atras atentia ca eliberarea lui il va impiedica sa nu ia legatura cu martorii, inclusiv cu sotia lui, judecata in acelasi dosar.

Potrivit aparatorilor lui Sorin Apostu, acesta a mai spus in fata instantei ca in calitate de primar nu avea nicio putere in incheierea contractelor de asigurare a parcului auto al RATUC sau cel cu firma Brantner Veres, ambele fiind aprobate de Consiliul Local. "Aspazia Droniuc a actionat in numele unei firme private reprezentata de un consilier local (n.red. directorul firmei UNIQA este Remus Lapusan, consilier local PSD). Nu mai imi doresc sa candidez la vreo functie, de aceea mi-am dat demisia si vreau sa fie aflat adevarul", a mai afirmat fostul primar.

Fostul primar se afla in arest de la inceputul lunii noiembrie fiind acuzat de luare de mita si spalare de bani.

 

Sorin Apostu, retinut pe 24 de ore. Primarul este acuzat de luare de mita VIDEO

Comentarii Facebook