Accident in Piata Marasti! Un taximetrist a spulberat un tanar, chiar pe trecerea de pietoni


Un grav accident de circulatie s-a produs azi-noapte, in fata Pietei Marasti, in jurul orei 1.05.

"In 3 mai, in jurul orei 1.05, F. Claudiu, de 40 de ani, din comuna Dabaca, in timp ce conducea un autoturism VW pe strada 21 Decembrie 1989, in directia strada Aurel Vlaicu spre Piata Avram Iancu, l-a surprins si accidentat pe S. Radu, de 19 ani, din Turda, care in calitate de pieton s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a soldat cu ranirea grava a pietonului si avarierea unui autoturiam", a declarat Anana Ilies, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Soferul se face vinovat de neacrodare de prioritate unui pieton si este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

"Aseara, in jurul orei 1.20, in fata Pietei Marasti, un tip a trecut pe la trecerea de pietoni in viteza, nu s-a asigurat, si a fost lovit de un Golf 4 de TAXI. In urma loviturii, a fost aruncat 3 metri mai in fata. Masina a fost cu parbrizul spart in totalitate. A venit SMURD -ul si 2 echipaje de politie. Totul s-a petrecut sub ochii nostri, fiind la cativa metri pe partea cealalta a strazii", ne-a scris Bogdan Crisan, un cititor Stiri de Cluj.

 

Daca ati surprins un incident care poate reprezenta o stire, puteti trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!".

Comentarii Facebook