Record ABSOLUT de trafic! Știri de Cluj a avut, joi, aproape 50.000 de cititori UNICI. VĂ MULȚUMIM

 

Ziarul online Știri de Cluj a înregistrat joi, 7 februarie, un record absolut de trafic, având 47.578 de cititori unici. 

 

Ziarul online Știri de Cluj a fost joi, 7 februarie, cea mai citită publicație online locală din țară, surclasând site -uri regionale, cu acoperire în mai multe județe.

 

Cele mai accesate știri au fost tragedia mămicii din Turda, care a născut un copil cu handicap după ce un medic i-a administrat un medicament interzis, caz dezbătut și în emisiunea Știri de Cluj LIVE, scandalurile din școlile clujene: de la Colegiul George Barițiu unde copiii ascultă melodii cu conținut obscen și de la Nicolae Bălnescu, unde părinții se iau la bătaie.

 

Foarte citite a fost și dezvăluirea cazului în care o clujeancă a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT Cluj, după ce a accesat ilegal conturile de YAHOO și Facebook ale fostei partenere a soțului ei.

 

Ziarul online Știri de Cluj a fost citat și de presa din Turcia, în legătură cu acuzațiile de blat care au planat în jurul mediului CFR Cluj - Galatasaray. Preluarea materialului din data de 9 noiembrie 2012 s-a făcut pe fondul anchetelor făcute de UEFA în campionate precum cele din Turcia, Germania şi Elveţia. Citește AICI mai multe.

 

Ziarul online Știri de Cluj a dat în ultima perioadă o serie de lovituri de presă, preluate de publicațiile importante din România. De menționat ar fi scandalul în care ”Ministrul Cercetării le spune rectorilor din Cluj, la CABANA lui Ioan Rus, cum se FURĂ - VIDEO CAMERA ASCUNSĂ”, dar și ”O clujeancă a plătit MERCENARI pentru a-și recupera fetița RĂPITĂ în Palestina - POVESTE DUREROASĂ

 

Top trafic Cluj, 7 februarie 2013 (conform trafic.ro):

1. Știri de Cluj - 47.578 cititori unici

2. City News - 28.788 cititori unici (ziar online pe 10 județe)

3. Ziua de Cluj - 15.659 cititori unici

Comentarii Facebook