Doi părinți s-au bătut la Liceul Bălcescu, după ce unul l-a URECHIAT pe copilul celuilalt

 

Doi părinți care au copii înscriși la Liceul Nicolae Bălcescu s-au îmbrâncit, după ce fiii lor s-au agresat în curtea școlii. Acum, conducerea unității de învățământ a luat decizia de a nu le mai permite părinților să intre în școală.

 

Este vorba despre un exces de zel din partea părinților. Ei nu pot interveni în problemele școlii și să le facă dreptate copiilor. Totul a pornit de la o altercație care a avut loc marți, 5 februarie, când doi copii de clasa întâi s-au luat la bătaie. A doua zi unul dintre tătici a venit la școlă și l-a luat de urechi pe celălalt copil. Acest lucru nu este corect”, a declarat Cristiana Popescu, directoarea adjunctă a Liceului Nicolae Bălcescu.

 

Întrebată dacă între cei doi părinți a fost o altercație, directoarea adjunctă a liceului a spus că ”nu știu ce a fost între ei. Cei doi au fost chemați la directoarea școlii, joi dimineața, și au discutat”.

 

Directoarea liceului, Marinela Zamfir  a precizat că, în urma acestui scandal, a interzis accesul părinților în școli. ”Am luat această decizie ca să fie protejați copiii. Părinții nu mai au acces în curtea școlii. Cei mici sunt aduși până la poarta școlii, iar de acolo învățătoarele îi duc la clasă. Decizia este în regulament și toți părinții au fost de acord cu ea”, a spus și Marinela Zamfir.

 

Cei doi elevi care s-au luat la bptaie vor fi sancționați cu scăderea notei la purtare.

Comentarii Facebook