Miercuri 24 Aprilie

Prostituate, amendate la Cluj cu 57.000 de lei. Fetele nu plătesc și revin în stradă - VIDEO

 

Polițiștii clujeni au ridicat de pe străzile orașului mai multe prostituate, în cadrul unei razii desfășurate în perioada 29 ianuarie - 7 februarie, aplicând amenzi în valoare de 57.000 de lei. 

În perioada 29 ianuarie- 07 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca împreună cu jandarmi au organizat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii prostituţiei şi proxenetismului.  Poliţiştii au constatat în flagrant delict 2 infracţiuni de prostituţie şi au  aplicat 115 sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 57.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

În 31 ianuarie, în jurul orei 2.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au depistat într-o parcare din Piaţa Cipariu pe ROWENA O. de 25 ani, din Cluj-Napoca, care întreţinea raporturi sexuale cu M.C. într-un  autoturism contra sumei de 80 lei. Suspectei i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie, faptă prevăzută şi pedepsită de art.328 din Codul Penal.

 

În 1 februarie, în jurul orei 2.30, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie au depistat pe strada Joszef Attila pe AUGUSTINA G. de 29 ani, care întreţinea raporturi sexuale cu  S.Z.A. contra sumei de 100 lei. Femeia este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie,  faptă prevăzută şi pedepsită de art. 328 din Codul Penal.

Comentarii Facebook