Razie de amploare la Cluj-Napoca, pe timp de pandemie. Câte amenzi s-au dat în doar câteva ore

Polițitii clujeni au desfășurat, în cursul zilei de luni, o serie de acțiuni de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca și polițiști locali, au acționat în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică și impunerii respectării măsurilor instituite pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, transmite IPJ Cluj.

Acțiunea s-a desfășurat în două etape, în intervalul orar 18.00-20.00 și 23.00-01.00. 

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost legitimate peste 140 de persoane și au fost verificate 76 de vehicule. 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale. 

Pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19, au fost aplicate 30 de sancțiuni în conformitate cu Legea 55/2020. 

Totodată, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991R pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 24 de sancțiuni contravenționale, conducătorilor auto pentru nerespectarea prevederilor legale privind privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute două permise de conducere. 


Comentarii Facebook