Politistul Sergiu Todea, umilit constant de sefi, este ajutat de catre ceilalti colegi


Colegii agentului de circulatie Sergiu Todea, politistul clujean care a suferit repercursiuni dupa ce l-a tras pe dreapta pe comisarul-sef Cristian Pintea, isi sustin cum pot colegul.

"Noi l-am ajutat sa-si gaseasca un avocat pentru a se putea apara in procesul pe care il are cu sefii Inspectoralului Judetean Cluj. Nu putem sa comentam insa mai multe despre mustrarea primita de el pana cand nu se pronunta instanta", a declarat Dorel Ferent, seful Sindicatul National al Politistilor si al Personalului Contractual Cluj.

In august 2010, agentul Sergiu Todea a oprit in trafic un autoturism marca BMW condus de catre comisarul-sef Cristian Pintea, pentru ca acesta nu a acordat prioritate unei persoane angajate in traversarea strazii pe trecerea de pietoni. Ofiterul a incercat sa faca presiuni si chiar l-a amenintat pe agent.

La cateva zile de la acel incident, agentul Todea a fost trimis de comisarul-sef Cristian Pintea intr-o razie, iar mai apoi l-a acuzat ca a avut un comportament inadecvat, intocmindu-i un raport pe care agentul l-a contestat in instanta.

Acum, Sergiu Todea are noi probleme cu superiorii, fiind chemat din nou in fata comisiei de disciplina pentru faptul ca nu si-a anuntat superiorii ca s-a casatorit. Interesant este faptul ca nunta a avut loc in anul 2009, dar pana acum pe nimeni nu a deranjat ca nu a anuntat acest lucru.

"Exista anumite drepturi si obligatii prevazute de regulamentele noastre. Una dintre aceste obligatii este sa anunti din timp daca iti schimbi domiciliul sau starea civila", a mai afirmat Dorel Ferent.

 

Citeste mai jos despre drama politistului Sergiu Todea...

Politistul umilit de un sef din Politia Cluj este din nou verificat disciplinar pentru ca nu a anuntat ca se insoara

Comentarii Facebook