Doneaza pentru copiii nevoiasi in campania ShoeBox


Proiectul ShoeBox ajuns la cea de-a cincea editie continua la Cluj-Napoca si isi propune sa ii ajute pe copiii nevoiasi. Oricine are acasa o cutie de pantofi o poate umple cu jucarii sau dulciuri, care vor ajunge la copii.

 

Proiectul a fost initiat de Valentin Vesa, care a descris pe blogul sau ca oamenii pot dona jucarii, carti sau alimente neperisabile, de preferat dulciuri, care sa ajunga pe masa celor care nu isi permit.



"Fiecare persoana, interesata sa participe la ShoeBox, va umple o cutie de pantofi (ma rog, o cutie e generic, poate sa fie si o suta) cu ce va dori el (cutia mea de exemplu, in fiecare an a fost umpluta cu ce imi doream eu sa primesc cand eram copil - nu dorim ca in cutie sa punem lucruri pe care nu vi le mai doriti dumneavoastra, dorim sa il ducem pe Mos Craciun in viata acestor copii ) … ideea e ca aceste cutii vor ajunge la copiii institutionalizati sau le cei din familiile sarace (inca lucram cu cei de la primaria Cluj Napoca la aceste liste) … cei carora Mos Craciun li se pare un vis indepartat!", scrie bloggerul Dan Ciulea.

Vezi AICI cum poti dona.


Comentarii Facebook