Poliția ce face? Interlopii din Oradea și din București plănuiesc să se bată la Cluj - VIDEO


Interlopii din Bihor, din gruparea lui Romi Neguș, și cei din Clanul Sportivilor, temuți de tot Bucureștiul, ar urma să vină la Cluj să se bată. Răfuiala a început din cauza unor neînțelegeri dintre locotenenții celor două grupări, iar în 17 februarie lucrurile au fost la un pas să degenereze. 


Interlopii Mircea Nebunu și Romi Neguș se amenință dur prin rețelele de socializare


Gruparea lui Romi Neguș a fost oprită în 17 februarie, pe Piatra Craiului, de mascați, în timp ce se îndrepta spre București. Acum, după ce Romi Neguș a făcut publice înregistrările audio, pe care le puteți asculta mai jos, se pare că interlopii au vrut / sau încă vor să se confrunte la Cluj-Napoca. Nu se știe locația sau dacă nu sunt numai vorbe aruncate în vânt. 

Cert este că duminică Liviu Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor din București, a aprins mai tare focul dușmăniei. Numărul doi din Clanul Sportivilor l-a jignit dur pe Romi Neguș, iar despre interlopul Nelson Mondialu a spus că este o babă mucegăită. 


Romi Neguș a făcut publice discuții telefonice incendiare cu Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor


Mircea Nebunu: Tot am evitat, dar văd că nu e bine. Să moară fii-mea, cine vrea să o caute cu mine sunt pregătit și de viață și de moarte și de pârnaie. De orice! Dacă m-a sunat Buză i-am spus că eu nu iau valoarea nimănui. Cu finul meu Neguș am vorbit o vorbă cu el se termină aici discuția. Bine mă, dacă vreți să mai vorbiți, ce să vorbiți, că am vorbit cu Neguș. Ce vreți voi aia se întâmplă. Vreți să respectați o decizie bine, vreți să veniți la București e bine. Dacă vreți vin eu la Cluj, oriunde vreți voi să vin. 


Interlopii Romi Neguș și Mircea Nebunu se amenință cu bătaia la Cluj-Napoca


Romi Neguș: Bă tu mi-o dai rece și mi-o dai caldă. Spune mă, mâine la Cluj, la ce oră ne vedem noi doi. Să o facem noi doi. Lasă vrăjeala și alea. Ți-am zis să termini cu finul meu. Eu vreau să o încerc cu tine, dacă tu ești șmecher. Cine ți-a zis ție vreodată de bătăi? Te bat cu o mână mă!

Mircea Nebunu: Eu nu aș putea să îți fac niciun rău. Ești ca fratele meu, cu e Liviu și frații mei. M-am supărat și eu, dar nu am dușmănie pe tine. Eu nu sunt de ăsta să îți dau ție în cap.

Poliția Cluj tace despre incidentele de la Piatra Craiului


În 17 februarie, circa 60 de interlopi din Bihor au fost opriți la Piatra Craiului de mascați și trimiși acasă. Unii au fost reținuți. Poliția Cluj a fost întrebată despre acest incident și a spus că operațiunea era coordonată de la Bihor.

Liviu Nebunu, numărul doi din Clanul Sportivilor, a recunoscut că avea o brigadă de bătăuși în Zalău, pregătită de ”măcel”. 

Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, îi executa pe Youtube pe Nelson Mondialu și pe Romi Neguș ”bombardierul” din Oradea - VIDEO


Nelson Mondialu a căzut la mijloc. El s-a retras din activitatea infracțională și trăiește din Live -uri pe Facebook


Nelson Mondialu s-a trezit în mijlocul acestui război. El a făcut un material video pe canalele lui în apărarea interlopilor din Bihor, lucrur pentru care a fost dur taxat de cei din București. ”Cine dracu e Nelson?  Tu l-ai pus pe Nelson să facă live. Poate îl fac prostituată pe fiul lui Nelson. Nu tu ai făcut live -uri. Ai dat în ziar la țară de la tine. Ai zis că vii cu 120 de oameni la București, că ai făcut brigadă. Păi ce să faci tu la București, când noi eram la tine acasă”, a mai spus Liviu Nebunu, numărul doi din Clanul Sportivilor. 

Neldon Mondialu, rău de gură, nu s-a lăsat intimidat: ”Ăsta a început să îndruge că el are faptele lui Berilă, și când colo el are dosar penal cu patru cartușe de țigări. O vrut să le treacă fraudulos (râre). Mai are un dosar penal că o fost la pușcărie în Elveția pentru aspirator furat de la casele de vacanță. A făcut două luni de închisoare. Bă oameni bă! Nu vă vine credeți.

Ce fapte o făcut ăsta. Și zicea că e de la Sorbona. Ăsta îi din Șapte băieți și o ștrengăriță. El e ștrengărița”, a mai adăugat interlopul clujean, vedetă pe Facebook. 


Poliția Bihor a găsit un pistol la unul dintre interlopii din Turda

Poliția Bihor anunță că: ”în cazul a trei persoane au fost aplicate trei sancțiuni la codul rutier, una pentru anvelope necorespunzătoare și s-a reținut și certificatul de înmatriculare, aplicându-se 87 de lei amendă; a doua pentru lipsa documente în valoare de 870 de lei; a treia pentru folosirea unui permis deteriorat, în valoare de 1305 de lei.  Ei au fost legitimați în trafic și nu au reușit să ajungă mai departe. 

În cazul unui bărbat de 38 de ani din Turda, județul Cluj, a fost întocmit un dosar penal pentru deținerea unei arme neletale supuse autorizării. Urmează să fie expertizată”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, Fărcuța Alina.

Comentarii Facebook