Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, îi executa pe Youtube pe Nelson Mondialu și pe Romi Neguș ”bombardierul” din Oradea - VIDEO


Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, a ieșit la atac și l-a desființat pe Romi Neguș, liderul interlopilor din Oradea. Vali Nebunu l-a atacat și pe Nelson Mondialu, interlopul de Facebook al Clujului.

Mă bozgore nebun! Caută pe Google să vezi cine suntem noi. Noi am făcut fapte, nu tu care nu ai nicio faptă în viața ta. Tu zici că nouă ne place să facem live -uri pe Facebook. L-ai pus pe baba aia mucegăită de Nelson să facă live... 

De ce minți și te dai pe șmecherul. Ce dracu de smardoi ești tu, că ai avut două meciuri și ai luat patru bătăi. Ce șmecher ești tu că nu ai nicio faptă. Nu a auzit nimeni de tine. Să moară toată familia mea, dacă a auzit cineva de tine până nu te-a cununat frate-miu. 

Ultima dată te-a bătut Feri ăla. A sărit Mircea Nebunu să te salveze. Ești smardoi închipuit. Ai căutat din cumetria asta cu frate-miu să te știe lumea și pe tine. Tu nu te bați, tu țopăi la sac.

M-a sunat lumea să îmi spună că cu ăla ne certăm, care dă la sac ca o femeie gravidă. Să-ți aduc aminte cum te-a bătut Feri ăla, că erai în colț. Minți atât de crezi și tu ce minți.

Ai mințit în ziare. Cum ziceai tu că veneai la București, când lumea noastră era acolo, la 60 de km de Oradea, la o înmormântare. 

Ce să faci tu la București? Tu la București mori de zece ori. Să moară toată familia mea dacă vii, nu mai ieși, decât ls Oana Zăvoranu, la Popești Leordeni. Ce să cauți la București, tu de la țară, de la tine? 

Ai luat-o razna mă Romi Neguș. Tu mă provoci, ca să te fac praf pe tine. Ca fetele face: Vă rog pe toți să îi dați block, lui Mircea. Râde toată lumea că râde Fane Spoitoru din ceruri”, a spus Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, numărul doi din Clanul Sportivilor. 

Cât de șmecher ești tu mă, care îl pui pe mortul ăla de Nelson să facă live. Pe bulangiul ăla îl pui să facă live, pe mortul ăla, care zici că e cadavrul. Zici că îl pui pe Nelson pe noi. Adică recunoști că ești prost. Să nu-l pui pe Nelson că îi dăm m..e!. 

Tu nu ai fost în stare să vii la Zalău, unde eram și te așteptam. Am pus poza că suntem acolo și că te așteptăm. De ce nu ai venit?”, a mai spus Vali Nebunu. 

Eu am fapte grave. Nu îmi e frică să le spun că am făcut pușcărie pe ele. Am jafuri armate, am tentative de crimă...”, a adăugat numărul doi din clanul Sportivilor. 

Scandalul a început după ce interlopii din București și Oradea s-au luat la ceartă. Romi Neguș, din Oradea, liderul interlopilor din Bihor, a fost oprit, în 17 februarie, la Piatra Craiului alături de mai mulți bărbați, în timp ce se îndreptau spre București. 

Acum, Vali Nebunu a spus că de fapt Romi Neguș a lansat ”petarde” și că brigada interlopilor din Clanul Sportivilor îl aștepta la Zalău. Acesta a prezentat și o fotografie de la Hotelul Royal, unde ar fi urmat să aibă loc confruntarea: ”Noi eram la tine acasă. La hotel Royal. Noi eram la tine acasă. Tu ai chemat garda de l-au luat pe Salvatore, iar după aia te-ai suit și tu într-o mașină și te-ai dat singur la poliție. 

Ai sunat la ziare că te-ai dus cu 120 de oameni la București să îi omor pe ”sportivi”. Să moară frații mei că de ajungeai aici, nu mai plecai”. 

Tu l-ai pus pe Nelson să facă live. Poate îl fac prostituată pe fiul lui Nelson. Nu tu ai făcut live -uri. Ai dat în ziar la țară de la tine. Ai zis că vii cu 120 de oameni la București, că ai făcut brigadă. Păi ce să faci tu la București, când noi eram la tine acasă. L-ai sunat pe Mircea Nebunu să îi spună că ai venit să îl bați pe finul meu, Gringușor”, a mai spus boss -ul Clanului Sportivilor. 

Comentarii Facebook