Miercuri 24 Aprilie

Nelson Mondialu face caterincă de Vali Nebunu, unul dintre liderii Clanului Sportivilor: Are fapte? A furat un aspirator - FOTO


Nelson Mondialu i-a dat replica lui Vali Nebunu, numărul doi din Clanul Sportivilor din București. Ultimul a spus că Nelson Mondialu este o babă mucegăită.

Nelson Mondialu a făcut duminică seara un Live pe Facebook, unde le-a mulțumit celor care i-au trimis pachete cu alimente, dar apoi s-a ocupat și de duelul verbal cu Liviu Nebunu. 

Am dosare grele despre ei. Dacă le dau pleacă de acasă!”, și-a început Nelson Mondialu ofensiva.

Ăștia lui Neguș la pușcărie nu au fost numai pentru tentativă de crimă, pentru crimă, numai pentru din astea. 

Ăsta a început să îndruge azi dimineață că el are faptele lui Berilă, și când colo el are dosar penal cu patru cartușe de țigări. O vrut să le treacă fraudulos (râre). Mai are un dosar penal că o fost la pușcărie în Elveția pentru aspirator furat de la casele de vacanță. A făcut două luni de închisoare. Bă oameni bă! Nu vă vine credeți.

Ce fapte o făcut ăsta. Și zicea că e de la Sorbona. Ăsta îi din Șapte băieți și o ștrengăriță. El e ștrengărița”, a mai adăugat interlopul clujean, vedetă pe Facebook. 

Cazul va fi mediatizat pentru amenințările făcute. Clipul ăsta o să îi dea de cap (n.red. îi va face probleme)”, a mai precizat Nelson.

Nelson Mondialu UMILIT de clanul Sportivilor din București, regii șmecheriei din România - VIDEO

În live -ul de duminică seara Nelson Mondialu a spus că are alimente în frigider de 10.000 de euro, iar apoi s-a pus în genunchi pentru a le mulțumi celor cărora îi trimit cadouri cu alimente. ”Doamne, dă-le sănătate și fericire celor cărora îmi dau felicitare (bani la live -uri). Dă-le Doamne sănătate celor care îmi trimit pachete. Să nu credeți că sunt bombardier! Să muriți de ciudă dușmanilor”, a spus Nelson.


Comentarii Facebook