Nelson Mondialu UMILIT de clanul Sportivilor din București, regii șmecheriei din România - VIDEO


Numărul doi din clanul Sportivilor, Vali Nebunu, l-a atacat dus pe Nelson Mondialu, despre care a spus că este o babă mucegăită fără dinți.

Nelson Mondialu a intervenit în scandalul dintre Romi Neguș, din Bihor, și adevărații mafioți ai României, durii din Clanul Sportivilor. 

Vali Nebunu l-a făcut pe Romi Neguș ”bozgor” de la țară, iar pe Nelson Mondialu babă mucegăită.

Mă bozgore nebun! Caută pe Google să vezi cine suntem noi. Noi am făcut fapte, nu tu care nu ai nicio faptă în viața ta. Tu zici că nouă ne place să facem live -uri pe Facebook. L-ai pus pe baba aia mucegăită de Nelson să facă live... 

Îl pui pe sclavul ăla de Nelson care are ebola și antrax în gură. Sclavul ăla de Nelson are antrax în gură din pușcărie. 

Cine dracu e Nelson? 

Tu l-ai pus pe Nelson să facă live. Poate îl fac prostituată pe fiul lui Nelson. Nu tu ai făcut live -uri. Ai dat în ziar la țară de la tine. Ai zis că vii cu 120 de oameni la București, că ai făcut brigadă. Păi ce să faci tu la București, când noi eram la tine acasă”, a mai spus boss -ul Clanului Sportivilor. 

Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, îi executa pe Youtube pe Nelson Mondialu și pe Romi Neguș ”bombardierul” din Oradea - VIDEO

Scandalul a început după ce interlopii din București și Oradea s-au luat la ceartă. Romi Neguș, din Oradea, liderul interlopilor din Bihor, a fost oprit, în 17 februarie, la Piatra Craiului alături de mai mulți bărbați, în timp ce se îndreptau spre București. 

Acum, Vali Nebunu a spus că de fapt Romi Neguș a lansat ”petarde” și că brigada interlopilor din Clanul Sportivilor îl aștepta la Zalău. Acesta a prezentat și o fotografie de la Hotelul Royal, unde ar fi urmat să aibă loc confruntarea.  ”Noi eram la tine acasă. La hotel Royal. Noi eram la tine acasă. Tu ai chemat garda de l-au luat pe Salvatore, iar după aia te-ai suit și tu într-o mașină și te-ai dat singur la poliție. 

Ai sunat la ziare că te-ai dus cu 120 de oameni la București să îi omor pe ”sportivi”. Să moară frații mei că de ajungeai aici, nu mai plecai. 

Tu l-ai pus pe Nelson să facă live. Poate îl fac prostituată pe fiul lui Nelson. Nu tu ai făcut live -uri. Ai dat în ziar la țară de la tine. Ai zis că vii cu 120 de oameni la București, că ai făcut brigadă. Păi ce să faci tu la București, când noi eram la tine acasă. L-ai sunat pe Mircea Nebunu să îi spună că ai venit să îl bați pe finul meu, Gringușor”, a mai spus boss -ul Clanului Sportivilor. 

Comentarii Facebook