PERCHEZIŢII LA CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ. Uioreanu a fost RIDICAT de acasă de DNA - VIDEO

 

O percheziție s-a făcut la Consiliul Judeţean Cluj, pentru fapte de corupţie. Procurorii DNA au ridicat documente.

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, nu a putut fi contactat.

----------------------------

UPDATE

 

Conform reprezentanților DNA, în cadrul dosarului sunt cercetate mai multe persoane din conducerea autoriăților locale, pentru infracțiuni de corupție.

 

Procurorii au făcut percheziții și la alte 11 locații din municipiul Cluj-Napoca.

 

Corupție la nivelul autorităților locale din Cluj. DNA face percheziții în colaborare cu SRI

-------------------------

UPDATE 2

 

Horea Uioreanu a sosit la Consiliul Județean, însotit de patru ofițeri din cadrul DNA.

 

Președintele Consiliului Județean Cluj nu a vrut să facă nicio declarație. Uioreanu și ofițerii DNA au intrat în sediul CJ, unde sunt sigilate trei birouri. 

------------------------

UPDATE 3

 

Perchezițiile efectuate de către procurorii DNA, miercuri dimineață, la Consiliul Județean Cluj s-ar fi extins până la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” și Universitatea Tehnică.

 

Potrivit unor surse juridice, cele trei birouri sigilate aparțin lui Horea Uioreanu, arhitectului șef Claudiu Salanță și directorului de dezvoltare Mariana Rațiu.

 

Claudiu-Daniel Salanță a fost numit arhitectul-șef al Consiliului Județean Cluj de către Horea Uioreanu la data de 18 noiembrie 2013, iar în momentul numirii sale, acesta era asociat la SC Inter Proiect SRL, o firmă de arhitectură şi urbanism cu sediul în Cluj-Napoca.

 

Aceleași surse susțin că ancheta s-a extins până la Aeroportul din Cluj-Napoca, fiind vizată compania care a construit noua pistă.

 

 

Președintele organizației PNL Cluj-Napoca, Ioan Petran, ar fi și el vizat în acest dosar, motiv pentru care procurorii efectuează percheziții la locuința acestuia și la Universitatea Tehnică, unde acesta ocupă funcția de profesor.

 

Perchezitiile în cazul lui Horea Uioreanu s-au extins la Aeroport și la Universitatea Tehnică. Vezi cine este vizat de DNA

Comentarii Facebook