Pedofilul din Mănăștur a fost eliberat. Medicii au refuzat să îl interneze la Psihiatrie


Bărbatul care a fost surprins în timp ce stătea lângă o fetiță într-un parc din Mănăștur și avea un comportament nepotrivit a fost eliberat. Poliția  l-a dus pe bărbat la Psihiatrie, dar acesta a fost eliberat de medici. 

La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din cartierul Mănăștur, un bărbat s-ar fi apropiat de o minoră cu intenția de a purta o discuție cu aceasta, fiind imobilizat de către tatăl minorei.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani, din comuna Mociu. 

Acesta a fost condus la sediul poliției, unde a fost solicitat un echipaj al ambulanței, care l-a transportat pe bărbat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Bărbatul nu a fost reținut pentru că nu a încălcat nicio lege.

Oamenii care l-a urmărit și apoi reținut s-au temut încă de vineri că acesta va fi deznodământul. Poliția a precizat că suspectul nu ar fi mângăiat fetița, ci numa a stat de vorba cu ea, astfel că nu a comis nicio infracțiune.

Pedofil reținut în Mănăștur, după ce mămicile din parc au făcut SCUT în jurul fetei. Una l-a urmărit, iar tatăl fetei l-a imobilizat - FOTO

Persoanele care au luat atitudine și au luat măsuri pentru prinderea suspectului sunt uimiți că nimeni de la poliție nu i-a sunat pentru a-i întreba ce s-a întâmplat.

Dacă ați surprins un incicent care poate deveni o știre, ne puteți scrie pe Whatsapp (0722804093)Facebook sau pe office@stiridecluj.com.


Comentarii Facebook